l'espectacle
POTSER NO HI HA FINAL

Un escenari desordenat…els acròbates arriben tard…i el músic, on és?

Aquest és el tret de sortida d’aquest nou espectacle, un portor que mana i ho vol controlar tot i que ningú li fa cas… un àgil-verticalista desmanegat, juganer i amb molt de ritme… un acròbata novell i despistat i amb poca auto-estima… i un músic amb deliris de grandesa i records d’un passat millor…

Que en pot sortir d’aquest còctel tan divers i explosiu? S’arribaran a posar d’acord per fer l’espectacle? Seran capaços d’encadenar més d’una figura sense equivocar-se? Tindrà final tanta ximpleria?

Un gran viatge delirant que ens fa viatjar des de Kentucky a Montserrat i cap a Missouri altre cop, de l’oest americà fins a Andalusia i de Terrassa a Rubí via Londres! Un espectacle a ritme de rock, amb acrobàcies sobre taula, verticals, mini-bàscula i equilibris de mans a mans en duo i trio!

Acrobàcies
d'alt voltatge

Després de mirar al passat en l'anterior espectacle "Quan no tocàvem de peus a terra...", ara a Circ Pistolet, ens mirem el present.
I ho fem conscients del nostre passat, i sobretot del nostre incert futur, encara més en aquests temps de bogeria pandèmica...

Conscients que ja comencem a tenir passat, però convençuts que encara ens queda tot un futur per explorar i avançar tècnicament i artísticament.
Volem seguir treballant els nostres personatges de clown sense maquillatge, entre l'Enric Petit (August) i el Tomàs Cardús (Carablanca) i amb la incorporació del Marc Hidalgo (noi dels encàrrecs) i del Sergi Estella (músic-xaman-mestre de cerimònies-onemanband).

Molta
picardia

La nostra intenció és seguir treballant el circ i el clown d'una manera rigorosa i tècnica, tot revisitant el circ tradicional d'una manera moderna, al pur estil de Circ Pistolet, per fer un espectacle d'acrobàcies d'alt voltatge, amb música en directe, amb molta picardia, i ple de riures i somriures per grans i petits.

I és per tot això que a "Potser no hi ha final" ens hem volgut posar seriosos.
Volíem parlar de coses serioses i profundes, de la nostra filosofia de vida, d'autosuperació personal i col·lectiva, volíem parlar de les nostres creences i les nostres intimitats.

Volíem parlar poèticament de l'horitzó, com a metàfora d'allò que ens empeny a caminar sempre endavant...

Música
en directe

Volíem un músic de de veritat que estigués amb nosaltres a escena i el resultat ens ha sorprès...però ens ha sortit tot el contrari tenim un músic que es fa ell mateix les guitarres amb escombres i calaixos vells... tenim una acròbates que no saben on han d'anar.

És així com existim, és així com resistim.

ENRIC PETIT
àgil
TOMÀS CARDUS
portor
MARC HIDALGO
acróbata
SERGI ESTELLA
músic